HOERA.TV blijmoedig nieuws


Amboise maandag 23 oktober Heerlijk blijmoedig nieuws: BOOMZAAD IN IBERIA In plaats van sinterklaas en kerstcadeautjes wordt er dit jaar boomzaDEN gegeven in december, met het doel alle verbrande bomen in Portugal en spanje te vervangen door verse aanplant. Dr Amor and the wildwives brigade hebben beslotenom op de camina del Porto ai lisboa op 27 november een universele zaadlozing te doen plaatsvinden temidden van verbrande boerderijen en bossen, meer nieuws volgt. BIOGRAFIE Corrie Verkerk sterverslaggeefster van het Parool en de National European Times is inmiddels ook toegetreden tot de freelanceploeg van HOERA.TV i.s.m. www.schrijversop.tv volgen enkele smaakmakende momenten vol vreugde bitterheid en schokkende feiten over het leven van Lucas Amor Zeer binnenkort volgt het eerste onthullende stuk hier als voorproefje op Hoera.TV. De biografie, Heaven cam Wait genoemd, verschijnt voor de kerstperiode. Het vuistdikke boek (176 paginas) bevat naast een DVD, en talloze links ook twee CD’s met Amors nieuwste werk( un chateau en Espagne ) en een overzicht van ouder werk ( Heaven can Wait ). Daarnaast talloze fotos en natuurlijk een portie uit te zaaien Boomzaad. BEAUTY IS IN THE EYES OF THE BEHOLDER Geef, werk, geniet, bid en bewonder , we zijn allen alleen en daarin zijn we allen een, dus vort met de geit : straal blijmoedigheid uit en u zult bossen met blije en tere momenten ontmoeten, What a hope ! En dan de communicatie: deel, geef en het komt met bosjes terug dus schrijf naar lucasamor@protonmail.com en ik wordt er in iedergeval al blijmoedig van, tot de volgende keer, steeds meer en steeds blijer met de groeten van Blijburg en uw trouwe lees en schrijf dienaar ds L.Amor sante bonheur Salute
t
.